Bozulabilir Ürünler İçin Soğuk Zincir Lojistiği
Bozulabilir Ürünler İçin Soğuk Zincir Lojistiği
Soğuk zincir, gıda maddelerinin üretim noktasından tüketim noktasına kadar geçen sürede zararlı mikroorganizma ve bakterilerin oluşmasını önlemek ve uygun sıcaklıkta kalmasına sağlamak için soğuk ortamda ürünlerin depolanmasıdır.
En yaygın olarak sağlık ve biyo- bilim, ilaç, kimya ve yiyecek ve içecek sanayilerinde kullanılan soğuk zincir lojistiği, global ekonominin hızla büyüyen bir bölümüdür. Bozulabilir ürünler için özel ısı ve nem koşulları konusunda sunduğu çözümler ile soğuk zincir lojistiği sıklıkla tercih edilmektedir. Boğaziçi Grup güvencesiyle sunduğumuz Soğuk Madde Taşımacılığı Hizmetimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda filomuzda bulunan Midivan, Panelvan, Kamyonet Kamyon ve Tır’larımız ile ürünlerin yurtiçi dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Araçlarımızla liftli taşıma yaparak müşterilerimize zaman kazandırıyoruz.
Soğuk: +2 / +8 derece arası,
Serin: +8 / +15 derece arası,
Genel: +15 / +25 derecelerinde ısı kontrollü olarak, istenildiğinde ısı kayıtlarının paylaşılmasını sağlayan teknolojik alt yapımız ile tüm taşıma işlemlerini gerçekleştiriyoruz.
Boğaziçi Grup olarak verdiğimiz Soğuk Zincir Taşımacılığı Hizmetimiz ile soğuk zincir lojistiği işletmeler ve tüketiciler için pek çok fayda sağlıyoruz. İşletmeler için Soğuk Zincir Lojistik Hizmeti, ürünlerin kalitesini artırmakla kalmaz aynı zamanda bozulma ve atığı azaltmaya yardımcı olmakla beraber, maliyet tasarrufuna ve artan karlara fırsat verir. Tüketiciler için soğuk tedarik zinciri lojistiği; taze, korunmuş, yüksek kaliteli ürünlere ulaşmalarını sağlar.
Bizim için Soğuk Zincir Taşımacılığı Neden Bu Denli Önemlidir?
Boğaziçi Grup Soğuk Zincir Taşımacılığı Hizmeti sayesinde, müşteriler dünyanın her yerinden gelen farklı malları deneyimleme ve satın alma fırsatına erişir. Çeşitli ürünler ekolojik değişimlere direnç gösterirken, bazıları gösteremez. Nakliye esnasında kalite, lezzet, tutarlılık ve güvenlik tüm tehlikededir. Son müşteri, satın aldıkları bir etin yanlış sıcaklık aralığında iki saat geçirdiğini fark etmeyebilir, ancak ürünler soğuk zincir tarafından uygun şekilde taşınmazsa gıda zehirlenmesi veya ilgili hastalıklar riski altında olabilirler.
Boğaziçi Grup Soğuk Zincir Yönetimi, tedarik zinciri boyunca duyarlı sıcaklık kontrolünü sürdürüp, ürün niteliğinin ve güvenliğinin muhafaza edilmesini sağlar. Bu tekniğimiz ile; bozulma, bozulma veya enfeksiyon riskini azaltıyor ve özellikle ilaç ve biyolojik endüstrilerinde ürün etkinliğini koruyoruz.
Dünyanın her yerinden gelen ürünlerle, Soğuk Zincir Yönetimi, Depolama veya Nakliye sırasında güvenli seviyeleri aşan sıcaklık riskini en aza indirir ve üreticilere ve tedarikçilere ürünleri üzerinde daha iyi kontrol sağlar.
Bizimle hemen iletişime geçin, Soğuk Zincir operasyonlarınızda Boğaziçi Grup güvenliğini ve kalitesini deneyimleyin.